Calonge presenta un cartipàs municipal format per quatre homes i quatre dones

INTERVÉ: Miquel Bell-lloch, alcalde de Calonge i Sant Antoni

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha fet pública la composició del cartipàs municipal, format paritivament per vuit membres, quatre dones i quatre homes, integrants dels grups d'ERC, Avancem i Republicans.

El nou alcalde Miquel Bell-lloch es farà amb les àrees de Projectes Estratègics, Patrimoni i Policia Local. La resta de membres del seu partit, ERC, són Carme Viñas, que a més d'obtenir la segona tinència d'alcaldia, es fa amb les àrees d'Urbanisme, Obres, Hisenda i Habitatge; Ester Bonaventura, quarta tinent d'alcalde, que assumeix Règim Interior i Contractació, a més de supervisar les àrees de Serveis a les Persones i Territori; Carla Rebull, amb Promoció Econòmica i Serveis Socials; i Salvador Miquel, a Esports, Joventut i Participació Ciutadana.

Del grup Avancem Elisenda Pérez agafa protagonisme convertint-se en la primera tinent d'alcalde i portarà les àrees d'Espai Públic, Igualtat i Pagesia. Josep Abellí serà el regidor d'unes de les àrees a les quals volen donar més protagonisme des del consistori, com són Cultura, Ensenyament i Festes.

El tercer soci de govern, Norbert Botella, es converteix en tercer tinent d'alcalde i s'encarregarà de Medi Ambient i Turisme.

Bell-lloch destaca que els canvis són petits i senzills per tal de no afectar l'organigrama intern del mateix ajuntament i que la bona entesa entre els grups li ha permès cedir grans àrees a la resta de grups de govern, que ja no considera com a socis sinó com a companys.

El ple on s'aprovarà el cartipàs presentat serà l'últim dijous de juliol, dia 25. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política