Dolors Bassa torna a Torroella amb el tercer grau penitenciari

Intervé: Dolors Bassa, exconsellera de Treball

Una gran multitud va rebre l'exconsellera de Treball Dolors Bassa a la seva localitat natal, Torroella de Montgrí. Després de passar gairebé tres anys dormint a Puig de les Basses en presó preventiva i després condemnada a 12 anys per sedició i malversació al Tribunal Suprem, la torroellenca ha tornat a casa seva i ha assegurat que serà un plaer dormir al seu llit sense esperar a haver d'anar al mòdul.  

A l'acte de benvinguda Bassa va assegurar que la 'semillibertat' no és cap mena de llibertat, perquè diu que lliure s'és o no s'és. L'exconsellera no va parar d'agrair el suport de la gent que ha estat sempre amb ella durant la seva estada a presó. De la mateixa manera, Bassa va assegurar que els condemnats segueixen amb les mateixes conviccions amb les quals van entrar a presó i consideren que la seva pena de presó pels seus actes van ser motivades per causes polítiques. 

Per la seva part, l'alcalde de la localitat torroellenca, Jordi Colomí, va assegurar que Torroella no és la mateixa des que Dolors Bassa és a presó i que la gent del seu poble no pararà fins veure-la absolta, encara més, després de veure com el sindicat UGT demanava el seu indult aquesta setmana

La germana de Dolors Bassa, Montse Bassa, també va intervenir en un to més bel·ligerant contra el sistema judicial espanyol mentre proposava no perdre l'esperança de creure en una hipotètica república més ecologista, feminista i socialment justa. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política