Les obres per refer el passeig marítim de Platja d'Aro no començaran fins passat l'estiu

INTERVÉ: Montse Rovira, regidora d'Urbanisme a Castell-Platja d'Aro

Les obres per arranjar el passeig marítim de Platja d’Aro destrossat pel temporal Gloria del passat mes de gener no començaran fins passat l’estiu. Costes de l’Estat és qui ha d’executar aquestes obres que s’havien d’adjudicar a mitjans de març per fer-se entre abril i juny amb l’objectiu d’iniciar l’estiu amb el passeig en condicions. L’Estat d’alarma provocat per la pandèmia del Covid-19 ha paralitzat tots els tràmits i des de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro treballaran perquè els treballs arrenquin el 15 de setembre.

L’actuació al passeig marítim després de la destrossa del temporal per part de Costes consistirà en aixecar un mur de rocalla que començarà a una profunditat d'un metre per sota del nivell del mar i es mouran uns 20.000 metres cúbics de sorra de la desembocadura del Ridaura fins a la platja.  L’Ajuntament es feia càrrec de les obres de millora de l’enllumenat, clavegueram i mobiliari urbà. Provisionalment mentre el govern espanyol no  faci l’obra principal l’ajuntament millorarà l’enllumenat i treballarà perquè els restauradors i comerços del passeig puguin obrir en millors condicions.

La inversió prevista al passeig marítim de Platja d’Aro és d’1 milió d'euros que hi posa el Servei de Costes i l'Ajuntament hi inverteix uns 750.000 euros, després dels 45 mil que ja hi va posar amb caràcter d'urgència.  
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política