El PSC avisa que cal "canviar el rumb de col·lisió" per evitar danys en el turisme i l'eco

El PSC avisa que cal
Rafael Bruguera, aposta per "canviar el rumb de la col·lisió" i virar-lo pel de les "solucions" per poder reactivar l'economia i evitar que el turisme de la Costa Brava se'n ressenteixi. 

El candidat del PSC a les Comarques Gironines ha fet campanya al marcat de Platja d'Aro acompanyat per la seva número dos i membre d'Units per Avançar Montse Surroca, a més de diversos membres de l'agrupació local socialista de Castell-Platja d'Aro. 

Bruguera ha tret pit assegurant que la seva és l'única candidatura amb un projecte per les Comarques Gironines amb propostes pensades en clau gironina. En aquest sentit ha recordat que el Govern d'Artur Mas va prometre un conjunt d'inversions al territori per compensar la inversió a Tarragona en el BCN World i que no s'han fet. Ha dit que insistiran en què es facin perquè la Costa Brava no perdi pistonada. 

En matèria turística s'ha mostrat preocupat per les dades d'octubre que mostren un descens de l'ocupació i les reserves a la Costa Brava i ho ha atribuït a la tensió política i social viscuda. En aquest sentit s'ha preguntat què hagués passat si tots els fets al voltant del Referèndum haguéssin passat a l'estiu i ha vaticinat que estaríem parlant d'una temporada catastròfica. Bruguera ha afirmat que el sector no pot perdre més temps i que cal "rebaixar el souflé" per reactivar l'economia i que el turisme no se'n ressenteixi. 

El número 1 de la candidatura socialista s'ha mostrat satisfet per haver configurat "una llista plural" i confia en Miquel Iceta per recosir el país després de la "trencadissa" que indica ha provocat el Govern independentista.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política