La CUP Sant-Joan Palamós fa balanç positiu dels tres anys a l'Ajuntament

Palamós

Data: 10/09/2018

INTERVÉ: Joan Bohigas, regidor de la CUP a Palamós

La CUP Sant Joan-Palamós fa balanç positiu dels tres anys a l'Ajuntament. La formació independentista va convocar una assemblea oberta aquest diumenge per repassar la feina feta fins ara i valorar la possibilitat de tornar-se a presentar a les eleccions del maig vinent. 

Conscients de que fan opisició amb un regidor de disset, creuen que han posat sobre la taula pràcticament tots els punts del programa que van presentar el 2015. Els cupaires estan especialment orgullosos de la defensa que han fet del territori en el cas del projecte del polígon industrial de la Pietat i de la lluita perquè totes les escoles del municipi tinguessin línies de P3. Per contra, pensen que no han sabut traslladar del tot els temes i problemàtiques referents a l'habitatge que tracten a les assemblees locals. 

Amb tot aquest bagatge acumulat, ara cal decidir si hi haurà llista de la Candidatura d'Unitat Popular a Palamós de cara als propers comicis municipals. Les impressions sorgides arran de la darrera trobada fan pensar que hi ha ganes de que així sigui. Ara, durant aquest mes de setembre, caldrà veure si surt un grup de gent compromès amb el projecte per tal de poder completar una llista de garanties. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política