Aprovades les dues propostes del ple extraordinari de Santa Cristina

INTERVÉ: Xavier Sala, alcalde de Santa Cristina d'Aro.

El ple extraordinari de Santa Cristina d'Aro que ha tingut lloc aquesta setmana finalitza amb l'aprovació de les dues propostes que constaven a l'ordre del dia.

Per una banda trobem la proposta de l'avanç de planejament de la revisió dels plans d'ordenació urbanística municipal (POUM) de Santa Cristina, en la qual els diferents partits recalcaven que és necessària la feina conjunta i treure el millor de cada un d'ells per tal de tirar endevant correctament amb la proposta.

Tan el partit Emprenedors com Junts per Santa Cristina destaquen que cal aprendre dels errors d'antics plantejaments i ordenar el que està construït en sòl no urbà abans de reordenar-lo, per aconseguir així un municipi de natura que sigui respectuós amb el medi ambient. 

Després de dur a terme la votació finalment ha estat aprovada per 9 vots a favor i 3 abstencions per part del Partit Popular (PP) i de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), els quals veuen massa precipitada la proposta. 

L'alcalde recalca que es portarà a terme una comissió de seguiment del POUM i que tindrà una atenció diària a l'ajuntament.

Per altra banda, queda aprovat per unanimitat el document que integra les adaptacions a la llei de pressupostos 2018 i l'actualització de l'acord de condicions de treball. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política