Jordi Soler encapçalarà la llista de Junts a les municipals de Calonge

Jordi Soler encapçalarà la llista de Junts a les municipals de Calonge
Calonge i Sant Antoni

Data: 10/08/2022

El candidat ha estat proclamat aquest dimarts al vespre en una assemblea d'afiliats i afiliades de Junts al municipi.

Jordi Soler i Casals ha estat proclamat candidat de Junts per Calonge i Sant Antoni a les eleccions municipals que es faran el maig de l'any vinent, durant la darrera assemblea d'afiliats i afiliades del municipi que s'ha fet aquest dimarts al vespre. Soler, de 62 anys, que ha treballat com a advocat, ha tingut el suport unànime dels assistents a l'assemblea.

"Calonge i Sant Antoni necessita consolidar la feina feta aquests anys i els projectes iniciats. Assumeixo el repte d'encapçalar la candidatura per poder-los fer possible. Em sento amb energia i il·lusió i compto amb un equip de persones compromès, que vol treballar pel municipi", ha remarcat Soler, que ha estat alcalde de Calonge i Sant Antoni en tres períodes, des del 2003 fins al 2007, del 2008 al 2019 i des de l'octubre de 2020.

Raimon Trujillo, secretari d'Organització de Junts al Baix Empordà ha destacat "la gran feina" que fa l'alcalde. "El canvi que ha experimentat el municipi d'ençà que va recuperar l'alcaldia és més que evident i és una inspiració per a la resta dels candidats de Junts a la comarca".

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Política