Raimon Trujillo (JxCat): "Volem recuperar el lideratge perdut a Palamós i Sant Joan"

Palamós

Data: 07/02/2023

IMATGE. Junts a la Vegueria de Girona

Junts per Palamós i Sant Joan ha presentat aquest dissabte a Raimon Trujillo com a alcaldable per a les pròximes eleccions municipals. La formació concorrerà als comicis, juntament amb Demòcrates de Catalunya, amb la voluntat de liderar "un canvi real", a través de projectes a curt, mitjà i llarg termini.

Després de quatre anys a l'oposició, Raimon Trujillo torna a encapçalar la llista electoral de Junts per Catalunya a Palamós i Sant Joan. L'experiència adquirida com a portaveu de la formació independentista ha desembocat en la candidatura que, tal com anuncia el seu lema, vol assentar "un lideratge per canviar la localitat". L'ideal, que es materialitzaria a través de l'execució de projectes a curt, mitjà i llarg termini, arrencaria amb la realització una auditoria econòmica i laboral, "per conèixer l'estat del consistori".

A concretar, entre els seus objectius destaquen la remodelació de la plaça de la biblioteca, el projecte del pàrquing soterrat al Cervantes, un nou espai per a entitats, així com la projecció d'un Auditori i una nova comissaria per a la Policia Local, que actualment compten amb un immoble de lloguer. 

Les persones encarregades de tirar endavant aquests projectes, segons Trujillo, "han de presentar una dedicació exclusiva al partit". Tot i que encara no s'han fet públics els noms de la resta de candidats, la formació apunta a l'abril com el moment de donar a conèixer la llista electoral. 

Graduat en Ciències Polítiques i de l'Administració, el candidat vol posar fre als dos mandats consecutius d'Esquerra Republicana de Catalunya a l'Ajuntament de Palamós i Sant Joan. Durant l'acte de presentació d'aquest dissabte li van donar suport, polítics com l'exconseller Josep Rull, la diputada per Junts al Parlament, Maite Selva, i l'alcaldessa de Mont-ras, Vanessa Peiró.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política