ERC segueix governant a La Bisbal d'Empordà amb Enric Marquès com a nou alcalde

Esquerra Republicana torna a liderar el consistori de la capital baix empordanesa, tot i que amb canvi d'alcalde. Lluís Sais, batlle de La Bisbal d'Empordà aquesta última legislatura, ha traspassat al seu successor i alcalde entrant, Enric Marqués, la vara de comandament de la ciutat.

L'alcaldable de la llista més votada en els comicis del 26 de maig ha tingut el suport dels regidors de la CUP, amb els quals ha arribat a un acord aquesta setmana per formar govern.

Des de la CUP s'ha expressat la voluntat de treballar des del govern per tots els bisbalencs i bisbalenques.

Des de l'oposició han felicitat al nou alcalde i tots els grups han assegurat que faran una oposició constructiva que garanteixi el benestar dels ciutadans del municipi.

El ple ha començat amb el jurament del càrrec de tots els regidors que formaran part de l'Ajuntament els pròxims quatre anys i ha continuat amb la votació per escollir l'alcalde. Els vots han donat a Enric Marqués l'alcaldia. En el cas dels partits del partit socialista d'Oscar Aparicio i Tots per la Bisbal de Xavier Dilmé, al moment de la votació del nou alcalde el seu vot ha estat en blanc, fet que argumenten que l'equip de govern s'ha de prendre com un vot de confiança. Per altra banda, els vots de Compromís per la Bisbal han anat dirigits a Xavier Font, cap de llista del mateix partit.

La sala de plens de l'ajuntament s'ha omplert de gom a gom per seguir el ple d'investidura.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política