Palamós celebrarà el 25è aniversari de l'agermanament amb la ciutat de Rheda-Wiedenbrück

Palamós celebrarà el 25è aniversari de l'agermanament amb la ciutat de Rheda-Wiedenbrück
Palamós

Data: 17/01/2020

Els alcaldes de Palamós, Lluís Puig; i de la ciutat alemanya de Rheda-Wiedenbrück, Theo Mettenborg, han acordat poder celebrar enguany a Palamós els actes del 25è aniversari de l'agermanament establert entre les dues poblacions. L'alcalde Mettenborg ha visitat aquesta setmana Palamós convidat per l'ajuntament palamosí, amb l'objectiu de poder concretar la realització d'aquesta celebració i donar el tret de sortida de la seva organització.

Ambdós alcaldes han acordat que els actes commemoratius del 25è aniversari tindran lloc a Palamós, i es duran a terme concretament del 10 al 13 d'octubre. El programa previst s'acordarà, entre les dues poblacions, duran els propers mesos, i estarà integrat bàsicament per actes culturals, esportius i lúdics, destacant la realització d'una gran festa central de commemoració.

La proposta vol tenir en compte aquelles entitats i persones que des d'una població i l'altra han impulsat i fomentat aquest agermanament en el decurs d'aquests vint-i-cinc anys, però també, i de manera especial, les noves generacions i les entitats que s'incorporen de nou.

Palamós i  Rheda-Wiedenbrück han consolidat durant aquests anys els intercanvis entre les dues ciutats, en l’àmbit cultural, juvenil, educatiu, esportiu i social, potenciant els encontres i les estades cada cop més sovintejades entre entitats dels respectius municipis, fomentant progressivament un contacte entre les mateixes entitats o els mateixos ciutadans que han consolidat l'amistat entre les dues poblacions.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política