Christian Prat presenta la candidatura de Centrem a Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró

Christian Prat, el cap de llista de Centrem que aspira a l'alcaldia de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, ha presentat la candidatura per a les eleccions municipals del 28 de maig. En un acte a l'Hotel S'Agaró, l'alcaldable ha exposat les seves prioritats principals per al municipi, com és el nou passeig marítim, la dinamització de les galeries comercials, sense oblidar les necessitats socials, esportives i culturals.

Christian Prat, l'alcaldable de Centrem que aspira a l'alcaldia de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, ha presentat la llista de candidats que l'acompanyaran a les pròximes eleccions municipals, entre ells l'empresari del sector farmacèutic, Carlos Sibils Ensesa, com a número 2, molt vinculat a S'Agaró.

Es tracta d'un equip de persones que representa diferents sectors professionals i socials, per tal de reflectir la realitat del municipi en tots els àmbits.

Durant la presentació, l'aspirant a l'alcaldia, ha definit les prioritats principals per al proper mandat, com és el nou passeig marítim, amb la intenció que aquest arribi fins al port, la dinamització de les galeries comercials, sense oblidar les necessitats socials, esportives i culturals.

Christian Prat, actualment és regidor no adscrit a l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, assessor fiscal i empresari en el sector de la restauració.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política