La comunitat educativa del Baix Empordà surt al carrer

La Bisbal d'Empordà

Data: 26/10/2017

Rebuig frontal de la comunitat educativa del Baix Empordà als atacs que ha rebut les darreres setmanes l'escola catalana. Amb el lema "No ens toqueu l'educació", directors d'escola, mestres, pares, joves i alumnes es van reunir aquest dimecres a la La Bisbal d'Empordà per defensar que el català és un model integrador, lliure i compromès amb la immersió lingüística. 

Durant l'acte, celebrat davant de l'ajuntament, es va llegir un manifest, es van fer parlaments i finalment actuacions musicals amb un fons reivindicatiu. 

Tot plegat per exigir alt i clar una rectificació als responsables polítics que amb les seves paraules han acusat els docents d'adoctrinar a les aules i rebutjar qualsevol intervenció de l'escola catalana per part del govern espanyol. 

Des del Departament d'Ensenyament s'ha encomanat als seus serveis jurídics que emprenguin accions judicials contra membres del govern espanyol i de diversos partits polítics per unes declaracions que també des de la Bisbal, consideren injustificables. 

Manifestacions com la de la Bisbal d'Empordà s'han portat a terme simultàniament a les 6 de la tarda davant de tots els ajuntaments de les capitals de comarca catalanes. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política