Alberto Mas: "En política territorial s'ha de garantir un pacte d'estat com el del 78"

Intervé: Alberto Mas, candidat del PP al Congrés dels Diputats per Girona

El candidat del PP a les comarques gironines, Alberto Mas, ha obert la porta a una possible abstenció del Partit Popular davant la investidura de Pedro Sánchez. Segons el regidor calongí, el PP té memòria històrica del que va passar l'any 2016 quan Mariano Rajoy va ser investit president gràcies a l'abstenció del PSOE després que el propi partit socialista destronés Sánchez de Ferraz. 

Mas aposta per lligar pactes d'estat com els del passat. Pel que fa a la província gironina el candidat popular ha assegurat que amb la proposta de pressupost del PSOE la inversió baixava un 30% a la regió, tot i que estan prorrogats des de l'any 2017.  

Alberto Mas espera que es confirmin els pronòstics de les enquestes i els "trackings" electorals, que la última setmana atorgaven entre 80 i 90 diputats als conservadors. Per aconseguir aquest objectiu el candidat gironí apel·la a tots aquells votants que hagin optat per opcions constitucionalistes en altres comicis. 

Les possibilitats del Partit Popular d'aconseguir un diputat a Girona passen per obtenir el triple de vots que a les eleccions d'abril, quan Sergio Santamaria va reunir 12.000 suports

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política