30 autobusos sortiran del Baix Empordà cap a Perpinyà el 29 de febrer

Intervé: Txus Xifró, ANC Guíxols 

Una trentena d'autobusos sortiran del Baix Empordà per assistir el 29 de febrer al gran acte independentista organitzat pel Consell per la República Catalana a Perpinyà. De la Bisbal d'Empordà, Palafrugell i Sant Feliu de Guíxols en sortiran 6, de Torroella de Montgrí i Palamós 5 i de Calonge i Sant Antoni 2. La gran majoria sortiran de la comarca el mateix dia 29, tal i com ho faran també centenars de caravanes o vehicles privats per rebre Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí a la seva primera visita a terres catalanes com a Eurodiputats. Serà en un acte que es preveu multitudinari i que vol celebrar les darreres victòries judicials, condemnar la repressió i fer un agraïment a la Catalunya-nord pel seu paper indispensable al primer d'Octubre del 2017.

El del 29 de febrer serà també un acte per reivindicar el Consell per la República Catalana, que ha de permetre culminar des de l'exili el camí iniciat l'1 d'Octubre del 2017. 

L'acte del 29 de febrer tindrà lloc al Parc de les Exposicions de Perpinyà a partir de les 12 del migdia i durarà almenys dues hores. Com que s'anticipa una gran participació, les portes s'obriran a partir de les 10.15 del matí i hi haurà diverses actuacions musicals per amenitzar l'espera. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política