Una cinquantena de busos sortiran del Baix Empordà per anar a l'11S

Baix Empordà

Data: 29/08/2019

Intervé: Emili Salvà, Coordinador ANC

L'ANC admet que hi ha desencís amb el moment polític però nega categòricament que s'hagi desinflat la capacitat de mobilització de l'independentisme. A falta de dues setmanes per la Manifestació de la Diada l'entitat assegura que hi ha una cinquantena d'autobusos contractats des del Baix Empordà i que tant la xifra de busos com de samarretes venudes és similar a la d'anys anteriors.

L'11 de setembre l'Assemblea Nacional Catalana torna a fer una crida per omplir els carrers del voltant de la Plaça d'Espanya per reclamar unitat estratègica als partits sobiranistes i que no es desviïn de l'objectiu de proclamar la independència.

El Baix Empordà al Tram 4

Com altres anys la mobilització està dividia en diversos trams assignats a comarques. En el cas del Baix Empordà és el tram 4 a l'Avinguda de Maria Cristina, compartit amb l'Alt Empordà.

Enguany no hi haurà zona VIP pels partits polítics, el que va generar certa polèmica, sinó que aquesta estarà reservada per personalitats representatives  de la repressió contra  l'1 d'Octubre.

Mobilització permanent

Des de l'ANC asseguren que l'11S és una data important però no l'única i recorden que només la mobilització permanent i no violenta són les eines per aconseguir la independència.

Després d'un inici fluix amb menys inscripcions que altres anys, des de l'Assemblea asseguren que hi ha un repunt important d'aquestes, que s'han doblat a nivell nacional en pocs dies.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política