Ciutadans de Palamós demana al govern que repensi fer uns pressupostos participatius

Ciutadans de Palamós demana al govern que repensi fer uns pressupostos participatius
Palamós

Data: 24/10/2019

El portaveu de Ciutadans a PalamósCristóbal Posadas, ha criticat “la decisió unilateral” del govern municipal de no convocar els pressupostos participatius.“ La tinent d'alcalde diu que és una decisió consensuada però Ciutadans assegura que "no és cert, nosaltres estàvem a la reunió i no vam acordar això”.

Posadas ha indicat que el procés participatiu per a definir pressupostos es va crear precisament perquè els veïns poguessin definir prioritats “i no pot ser que ara el govern digui que vol guardar-se aquests diners”. És més, el regidor ha reclamat “major implicació” per part del govern “perquè hi ha obres adjudicades que encara estan per acabar o en vies d'execució”.

En declaracions a Ràdio Palamós la regidora de Participació Maria Puig assegura que el govern segueix treballant en les inversions proposades i votades per la ciutadania en el pressupost participat. També s'està posant sobre la taula el model de participació engegat per valorar i decidir si cal replantejar-lo. Mentre no es decideixi el govern té reservats 100 mil euros per iniciar el procés dels pressupostos participats a inicis de l'any que ve.


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política