Les forces majoritàries de Torroella de Montgrí, Ullà, Verges i Sant Feliu de Guíxols

Els partits municipalistes han agafat força en les poblacions de Torroella de Montgrí, l'Estartit, Ullà, Verges i Sant Feliu de Guíxols. Alguns repetint mandat i d'altres guanyant regidors de la seva candidatura.

A Torroella de Montgrí, la força majoritària torna a ser d'Unitat i Progrés Municipal, amb 6 regidors de 17 a l'ajuntament de la formació encapçalada per Jordi Colomí. Han obtingut un total de 29,6% dels vots i mantindran els mateixos representants que abans a la casa de govern. La segona força serà per Compromís, vinculat a PDeCAT, amb uns resultats que han millorat respecte del 2019. Enguany, encapçalat per Jordi Cordon, tindrà 2 regidors. Un altre dels partits que també a millorat respecte les anteriors eleccions, és L'Estartit Som tots - Tots Empordà, amb Sandra Pibernat, que serà la tercera força amb dos regidors. Amb aquest nou mandat, PSC recupera la representació al consistori amb Ramon Moreno com a regidor.

En el municipi d'Ullà, tornem a fer menció del Partit dels Socialistes de Catalunya que governarà els propers 4 anys amb majoria absoluta. Obtinguent 54.3% dels vots i tindrà 5 regidors. El principal partit a l'oposició serà Més opcions per Ullà, vinculat a ERC, amb Subirana al capdavant que ha obtingut 4 regidors.

Passant a Verges, el resultat ha estat favorable per la Candidatura d'Unitat Popular-Som Poble, que governarà els propers 4 anys amb majoria absoluta per a Canals. Han obtingut el 48,1% dels vots i tindrà 5 regidors. El principal partit a l'oposició serà Junts per Catalunya amb Hugas de cap de llista, que ha obtingut dos regidors.

Pel que fa a Sant Feliu de Guíxols, Tots per Sant Feliu - Tots Empordà de Carles Mota, ha estat la candidatura més votada. Han sumat el 40,9% dels vots i mantindran els 10 representants actuals. La segona força serà Junts, que ha millorat els seus resultats respecte 2019, així Toni Carrión tindrà 4 representants al consistori. ERC, amb Sílvia Romero, seguirà amb 3 regidors i el PSC amb dos regidors, un menys que al 2019. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política