El PSC de Pals, partidari de suspendre el White Summer

El PSC de Pals, partidari de suspendre el White Summer
Pals

Data: 09/07/2020

El PSC de Pals s’ha mostrat partidari de suspendre la celebració del white Summer aquest estiu i reprendre’l l’any vinent, per evitar el risc de contagis i de rebrot de la pandèmia de la COVID19. Els socialistes s’han dirigit a la Generalitat perquè tingui coneixement que l’Ajuntament està valorant l’autorització del festival, que dura 23 dies i congrega milers de persones.
 
Els regidors socialistes, juntament amb el grup de Compromís, han adreçat una instància a la conselleria de Salut de Generalitat per fer-li arribar la seva preocupació davant la possibilitat que l’Ajuntament autoritzi la celebració d’aquest esdeveniment.

Toot i que els grups municipals no tenen confirmació de si el festival s’autoritzarà o no per part de l’Ajuntament, sí que han pogut constatar que hi ha publicitat del White Summer penjada als carrers d’alguns municipis.
 
La portaveu del PSC a l’Ajuntament de Pals, Marisol Perea, ha rebutjat la justificació de l’alcalde durant en plenari en relativa a que el white Summer es fa dins d'una finca de propietat privada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política