Josep Piferrer repeteix com a candidat d'ERC a l'alcaldia de Palafrugell

Josep Piferrer repeteix com a candidat d'ERC a l'alcaldia de Palafrugell
Palafrugell

Data: 04/05/2018

Esquerra Republicana de Palafrugell ha escollit, per unanimitat, Josep Piferrer com a candidat amb vista a les eleccions municipals que se celebraran el mes de maig del proper any 2019. Piferrer, que ja va encapçalar la llista d’Esquerra el 2015 aconseguint set regidors, és alcalde del municipi des del maig del 2017.

El candidat republicà ha explicat que, durant aquest any, “hem demostrat que un altre Palafrugell és possible, posant les persones com a prioritat”. “Estem treballant, i no ens aturarem, per un Palafrugell amb futur, aportant el nostre granet de sorra a la construcció de Catalunya des dels pobles”, ha afegit Piferrer.

Nascut a Palafrugell el 1958, Josep Piferrer ha estat director de l’escola Torres Jonama durant setze anys i, entre altres, és formador de l’Institut de Ciències de l'Educació Josep Pallach (ICE) i del departament d’Ensenyament de la Generalitat. Militant d’Esquerra Republicana des de fa 20 anys, va ser un dels impulsors de la Revista de Palafrugell i, actualment, col·labora en l’elaboració del projecte Palafrugell, ciutat educadora.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política