Palafrugell fa entrega en plena Festa Major dels Diplomes al Mèrit Ciutadà 2019

Palafrugell fa entrega en plena Festa Major dels Diplomes al Mèrit Ciutadà 2019
Palafrugell

Data: 21/07/2019

Coincidint en plena Festa de Major de Palafrugell, l’Ajuntament de Palafrugell ha fet entrega dels Diplomes al Mèrit Ciutadà 2019, en un acte públic a la Sala d’actes del Teatre Municipal, que es va omplir amb un centenar de persones aproximadament.

Enguany l’honor de comptar amb aquests guardons ha estat pels establiments centenaris Papereria Palé i Pastisseria Serra i els artistes palafrugellencs Costa Sobrepera i Josep Puig.

La Papereria Palé i la Pastisseria Serra han rebut el Diploma al Mèrit Ciutadà com a reconeixement de la seva tasca dins el teixit comercial palafrugellenc de proximitat, destacant el seu caràcter familiar, especialitzat i de qualitat.

Per la seva banda, Josep Puig ha rebut el Diploma al Mèrit Ciutadà com a reconeixement a la seva trajectòria artística vinculada sempre a elements de patrimoni cultural de la vila; i Costa Sobrepera, en reconeixement a la seva trajectòria artística i cultural al llarg de la seva dilatada vida.

Des de l’any 2013, l’Ajuntament de Palafrugell entrega els guardons dels Diplomes al Mèrit Ciutadà de la Vila. Aquesta distinció es concedeix a persones, entitats, agrupacions, institucions, empreses o comerços que mereixen la gratitud de Palafrugell per activitats destacades en el camp cívic, cultural, esportiu, comercial o d'altres que donin prestigi a la vila.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política