Esquerra Vall-llobrega presenta una llista "nova i diversa"

Vall-llobrega

Data: 08/05/2023

Esquerra Vall-llobrega presenta una llista "nova i diversa" per les eleccions municipals, i amb l'alcaldable Margarita Garcia al capdavant, qui creu que el compromís i el treball en equip són crucials per a fer progressar el municipi.

Esquerra Republicana de Vall-llobrega presenta la candidatura per les pròximes eleccions municipals, el 28 de maig. L'acte ha comptat amb el suport de la diputada al Congrés, Montse Bassa i les persones que formen part de la llista electoral, que han presentat les principals línies del programa
.
La cap de llista de la formació, Margarita Garcia, defineix la llista com a nova i diversa, formada per un grup de catorze persones qualificades, sinceres i il·lusionades amb el projecte. A més, Garcia considera que es tracta d'un equip que parla, escolta i actua de forma conjunta per tal de fer més per Vall-llobrega.

Des del partit també es recorda que l'objectiu d'Esquerra és activar el municipi en diversos àmbits, a fer que l'ajuntament sigui més obert, comunicatiu i transparent i trencar, d'una vegada per totes, amb l'etiqueta de ser un poble dormitori.

Així, se sap que hi ha molta feina al davant, i que la passió, la voluntat i actuar de forma activa, són elements crucials per obtenir bons resultats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política