El PP de Palamós presenta la seva candidatura

Palamós

Data: 09/05/2023

El PP de Palamós ha presentat la candidatura per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Cristóbal Posadas, cap de llista de la formació política, ha exposat les propostes que té per al municipi juntament amb Jaume Veray, el president del PP a la província de Girona.

El PP de Palamós ha presentat la candidatura per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. Es tracta d'una candidatura que combina joventut i experiència, amb moltes propostes per millorar el municipi.

Les prioritats del partit són el benestar animal amb l'habilitació d'una platja per gossos i un santuari i refugi per gats, mancomunats amb Calonge i Vall-llobrega, una oficina per integrar les persones amb síndrome d'Asperger i síndrome de Down perquè puguin treballar a l'ajuntament, pel que fa a l'àmbit de la seguretat, augmentar la plantilla de la policia municipal i instal·lar càmeres de videovigilància amb reconeixement facial, la sostenibilitat i la cura del medi ambient i mesures de lloguer social assequible.

En conclusió, el PP de Palamós, té el suport d'un equip de persones procedents de diferents sectors professionals i edats amb moltes ganes de treballar per al municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política