L'oposició critica els canvis al Pla Director Urbanístic de Palamós

INTERVENEN: Roser Huete, CUP / Lluís Puig, acalde de Palamós 

Els partits de l'oposició de Palamós van reiterar la seva negativa a donar suport al govern davant del canvi en el Pla Director Urbanístic que permetrà revisar el nombre de façanes en edificis i el nombre de places d'aparcament que es poden fer al litoral. Segons la CUP, aquest canvi en el Pla Director és positiu quan respon a l'interès públic, però és un perjudici fer-ho per beneficiar un particular. La representant de la CUP, Roser Huete, va reiterar la crítica que va fer a l'anterior ple, on afirmava que aquesta actuació es duia a terme per beneficiar el projecte d'urbanització a la zona de l'antic hotel Bellafosca, a la Fosca. 

L'alcalde, Lluís Puig, per la seva part, va comentar que aquests canvis responen a l'interès públic i no només als d'un privat en concret. També va fer referència a que desclassificar segons quins terrenys urbanitzables pot suposar uns costos gairebé inassumibles per les administracions. 

El Ple també va aprovar una modificació de pressupost que permet pagar un conveni amb el Consell Comarcal per la recollida de vidre per 11.000 euros, la campanya de la COVID-19, per poc més de 1.000 euros, i la compra de material tècnic d'ensenyament per valor de 12.000 euros. Aquests 24.000 euros han sortit d'una inversió que hi havia planejada pel campanar de la vila i d'un contracte de neteja viària per valor d'11.000 euros. 

De la mateixa manera, el govern tirarà endavant ajuts de 600 euros pels empresaris del municipi i va afirmar que està treballant per concretar ajudes a particulars. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política