Junts per Catalunya recull avals per presentar-se a les eleccions del 14-F

INTERVENEN: Raimon Trujillo, regidor de Junts per Catalunya a Palamós // Salvador Vergés, Número 3 de Junts per Catalunya a Girona

Les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer seran les primeres en les que Junts per Catalunya s'hi presenta com a partit. La formació independentista, constituïda formalment enguany, necessita doncs els avals del 0,1% de la població a cada una de les quatre circumscripcions catalanes, tal i com indica la Llei Electoral. 

És per això que les delegacions locals del partit recullen a peu de carrer durant aquesta setmana signatures dels ciutadans i ciutadanes que vulguin donar el seu suport al projecte liderat per Carles Puigdemont i Laura Borràs de cara a la carrera pels comicis. 

En el cas de la demarcació gironina el 0,1% de la gent es tradueix en unes 600 persones. Una xifra que des de Junts consideren totalment insuficient. Volen fer una demostració de força amb molts més avals i avisen que el seu objectiu és consolidar o fins i tot superar els 7 escons que els van fer guanyadors el 2017. 

Aprofitant les mateixes parades, Junts per Catalunya també recollia signatures per demanar l'amnistia dels presos i represaliats per l'1 d'Octubre

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política