L’ampliació de la zona esportiva de Torroella de Montgrí avança a bon ritme

L’ampliació de la zona esportiva de Torroella de Montgrí avança a bon ritme
Torroella de Montgrí

Data: 09/08/2018

L’activitat en l’àmbit d’ampliació de la zona esportiva municipal de Torroella de Montgrí és aquests dies molt intensa. A banda dels treballs d’urbanització i adequació del nou carrer del sector, que acabaran en aproximadament 2 mesos, la setmana passada es va iniciar la construcció del nou pavelló i la setmana vinent s’iniciaran les obres del camp d’esports. D’aquesta manera, els tres projectes avançaran simultàniament, cosa que ha comportat, segons el regidor d’Urbanisme, Jordi Colomí, «un important treball de coordinació, tant en el procés de licitació dels projectes, com en la seva execució, atesa la complexitat de l’actuació».

D’acord amb el calendari previst, el pavelló estarà enllestit d’aquí a 9 mesos i el camp d’esports a finals d’any. El que es troba ja en un punt molt avançat i a punt de quedar enllestit és el nou bike parc, situat a sota del pavelló. Aquest equipament ocupava l’espai on ara es farà el nou camp d’esports. Per habilitar aquest sector s’ha aplanat el terreny i s’ha construït un gran mur de formigó i gabions, que limitarà amb el vial.


Un projecte per fases

Aquests treballs formen part de la primera fase del projecte d’ampliació de la zona esportiva, que en el seu conjunt es desplegarà entre els anys 2018-2013. La primera està pressupostada en aproximadament 3 milions d’euros: moviment de terres i urbanització d’accés (960.000), pavelló (1,5 milions), camp d’esports (700.000 euros).

La 2a fase (2019 i 2021), amb un pressupost de 2 milions d’euros, inclou la continuació de la ronda Pau Casals pel sector nord de la zona esportiva, l’adequació dels equipaments i serveis complementaris, i la construcció dels vestidors definitius dels nous camps d’esports i pavelló.
Finalment, la 3a fase (2021-2023), amb un pressupost d’1 milió d’euros, inclou els treballs destinats a relligar els nous espais entre ells i el conjunt de la zona esportiva amb el nucli urbà. També s’adequarà un parc de lleure i esports, amb zones verdes, escenari, grades, rocòdrom, jocs i un passeig central entre el pavelló vell i els camps d’esports.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política