Alberto Mas encapçalarà la llista del PP a Girona

Calonge i Sant Antoni

Data: 07/10/2019

El regidor de Calonge i Sant Antoni, Alberto Mas, encapçalarà la llista del PP a la demarcació de Girona el 10N. El partit conservador ha confiat en l'edil calongí que va aconseguir retenir el regidor que ja tenia la formació al municipi.

Els populars han confirmat les llistes que presentaran per la repetició d'eleccions amb Cayetana Álvarez de Toledo com a cap de llista per Barcelona acompanyada de l'exdelegada del Govern Espanyol, Maria de los Llanos de Luna. L'antecessora d'Enric Millo al capdavant de la representació de l'Estat va ser molt bel·ligerant contra aquells ajuntaments que no tenien la bandera espanyola al balcó com marca la llei de banderes o pagaven la quota a l'Associació de Municipis per la Independència.

Pel que fa al Senat, l'exregidor del PP a Santa Cristina d'Aro, Sebastián Mateo, serà un dels tres candidats a la demarcació de Girona.

Alberto Mas és economista nascut a Barcelona però establert a Calonge. Com va explicar en una entrevista Al Punt poc abans de les Municipals és un nouvingut a la política on va entrar-hi el 2017 empès per l'oposició al procés independentista i a l'1O.  Es va afiliar al PP i a les passades municipals va enotmar el repte de reorganitzar la formació al municipi després de la dimissió i pas a regidor no adscrit de Joan Pons i va aconseguir retenir la representació al consistori.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política