Begur reclama un canvi de dates de la temporada de serveis a les platges

Begur

Data: 20/05/2020

INTERVÉ: Eugeni Pibernat, regidor de Platges, Promoció Econòmica i Turisme 

L'Ajuntament de Begur ha sol·licitat a la Generalitat de Catalunya una modificació en les dates dels serveis de temporada, demanant que l'inici coincideixi amb l'establiment de la fase 3 del pla de desconfinament, i la de finalització es fixi pel dia 30 d'agost. Això es tradueix en el fet que enguany la temporada serà de dos mesos, a diferència dels anys anteriors en una situació de normalitat, que era de quatre. 

En aquesta línia el consistori defensa que la taxa per cànon d’ocupació del domini públic marítimo-terrestre s’ha d’adaptar al temps real i efectiu en que es trobaran instal·lats els serveis de temporada a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, és a dir, reduir-la al 50%. Aquesta petició pretén alleugerir l’impacte econòmic que patiran els professionals del sector.

La sol·licitud formulada per l’Ajuntament de Begur se suma a la petició denegada que el consistori va fer a mitjans del passat mes d’abril per establir durant l’exercici 2020 una bonificació de la taxa d’ocupació.

La Regidoria de Platges i Mediambient està analitzant les mesures a prendre pel que fa a accessos a cada una de les platges i cales del municipi i al seu aforament que, per força, s'haurà de limitar. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política