Sant Feliu de Guíxols aprova el projecte per remodelar l'avinguda Juli Garreta

Sant Feliu de Guíxols ha aprovat el projecte per remodelar l'avinguda Juli Garreta amb un pressupost de 560.000 euros. Pel que fa a la reforma de tota la plaça del Monestir està previst que comencin aquest mes de maig. La inversió és d'1,6 milions d'euros.


Sant Feliu de Guíxols ha aprovat, al ple d'aquest mes de març, el projecte de remodelació de l'avinguda Juli Garreta, que connectarà un extrem de la badia amb el Monestir. Els treballs, que costen 560.000 euros, consistiran a ampliar les voreres i eliminar els aparcaments en zona blava. A més, l'avinguda passarà a ser de plataforma única, perquè els vehicles que hi circulin ho facin a menys velocitat. També s'instal·laran jardineres, tot per fer el carrer més amable.

Aquesta remodelació forma part dels projectes de transformació urbanística que ha engegat el consistori, la majoria situades al voltant del Monestir, la seu del futur Museu Thyssen.

Aquest any, l'Ajuntament ja ha posat en marxa la primera fase de les obres per cobrir la riera de Sant Amanç. En aquest cas, les actuacions tenen un pressupost que puja gairebé a 1 milió d'euros. D'altra banda, aquest mes de maig està previst la reforma de la plaça del Monestir per valor d'1,6 milions d'euros. Unes obres que es poden allargar entre sis i vuit mesos.

El consistori també té previst iniciar la setmana que ve les obres per construir un nou aparcament de més de 500 places. La inversió en aquest cas serà de 2,6 milions d'euros.

Des de l'Ajuntament han explicat que treballen en un model de ciutat en què la transformació urbanística vagi acompanyada d'expressions artístiques. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política