Es celebra la primera jornada de participació per barris de Calonge i Sant Antoni

Una trentena de veïns del barri de Torre Colomina de Sant Antoni de Calonge han assistit a la jornada participativa des d'on es dona veu als ciutadans per exposar les seves inquietuts, fer les propostes que consideressin i agrupar-les per temàtiques amb la intenció que es pugui fer una diagnosi de les necessitats que té el barri.

Aquesta és la primera sessió participativa que s'organitza al municipi. Unes trobades que han de servir per acostar el ciutadà i l'administració local i per establir vies de diàleg que permetin canalitzar els problemes i preveure les solucions adequades.

Entre les principals preocupacions destaquen totes aquelles relacionades amb la via pública i la seguretat. Es preveu que la setmana que ve es faci una altra reunió, en aquest cas amb els veïns del barri de les Cases Conrad Vilar i de cara els propers mesos les sessions es celebraran amb ciutadans del nucli de Calonge també.

Les sessions participatives de barri són un projecte nou que s’afegeix als canals de participació ja existents, com les bústies fixes situades a les Oficines d’Atenció Ciutadana del municipi, les bústies mòbils, el portal www.participa.calonge.cat i els pressupostos participatius. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política