Gafarot vol que "Palamós sigui un referent de les poblacions mediterrànies"

Palamós

Data: 06/05/2019

INTERVÉ: Marc Gafarot, candidat de SomAra Palamós

SomAra Palamós i Sant Joan es presenta en societat al municipi. Aquest dissabte es van explicar els eixos polítics de la candiatura liderada per Marc Gafarot i es va posar cara als noms que l'acompanyen a la llista.

La candidatura es deifineix com a municipal independent integrada per persones d'àmbits i coneixements diversos. Vol ser transversal i centrista i incideix en matèries de seguretat ciutadana, vol suposar un revulsiu en polítiques socials, culturals, educatives i patrimonials i considera essencial la dinamització econòmica dels negocis locals. L'equip de SomAra considera que aquest aspecte ha estat estancat l'última legislatura. També creu que Palamós ha de destacar com a referent entre les poblacions mediterrànies. 

La llista presentada per Gafarot presenta deu homes i set dones amb personalitats diferenciades, tots ells independents, i completa els cinc primers noms amb Antoni Castillo, Marcel Garcia, Marta Blanca i Lucía Garcia. 

El palamosí Marc Gafarot és periodista, politòleg i expert en relacions internacionals de formació. Va treballar al Parlament Europeu entre els anys 2002 i 2009 i va ser assessor de Convergència Democràtica de Catalunya en matèria de relacions internacionals entre 2009 i 2013. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política