Juli Fernández presenta a la ciutadania la seva candidatura per les eleccions 2023

Palafrugell

Data: 18/11/2022

Juli Fernández ha presentat a la ciutadania la seva candidatura a l’alcaldia de Palafrugell per a les eleccions del 2023, de nou com a cap de llista del PSC. Ho ha fet en un acte públic al Teatre Municipal de Palafrugell, on ha estat acompanyat de la portaveu del PSC al Parlament de Catalunya, Alicia Romero.

Juli Fernández ha presentat oficialment la seva candidatura a les eleccions 2023 com a cap de llista del Partit Socialista de Catalunya a Palafrugell. L'acte de presentació ha estat una conferència, al Teatre Municipal. Sota el títol 'Palafrugell, Vila d'oportunitats. Conèixer el present per afrontar el futur', ha exposat el seu model de ciutat.

El d'aquest dijous ha estat el primer dels actes de campanya que ha organitzat el partit. Actualment, es troben immersos en plena confecció de la llista que acompanyarà als comicis a Fernández. El candidat ha avançat que serà un 'mix' de persones joves i persones amb experiència, i que estarà formada -per primera vegada- amb més dones que homes.

A l'acte també hi va participar la portaveu del PSC al Parlament de Catalunya, Alicia Romero.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política