Santa Cristina d'Aro preveu invertir 1,6 milions d'euros en 26 projectes aquest any 2020

Baix Empordà

Data: 16/04/2020

INTERVÉ: Jaume Quintana, regidor d'hisenda de Santa Cristina d'Aro

L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro ha aprovat en ple extraordinari un pla d'inversions per aquest 2020 que puja a quasi a 1,6 milions d'euros amb únicament els vots favorables de l'equip de govern, format per ERC i JxCat. Dels grups de l'oposició, els regidors de Guanyem des del Carrer s'han abstingut i els del PSC i Ciutadans hi han votat en contra.

Davant la situació de pandèmia el consistori ha prioritzat projectes que es troben una fase més avançada i, per tant, compta amb els terminis més fiables i amb més facilitats per a la seva execució.

El pla inclou un total de 26 accions. Les principals inversions aniran destinades al cablejat tant elèctric com de telèfon al patronat, les esllavissades a tocar del camp de pràctiques del Golf Costa Brava i de la jardineria Palahí, la compra d'un local per a la Urbanització de Vall Repòs o la tercera fase de la instal·lació de càmeres de seguretat al municipi.

També es destinaran 67.000 euros a l'arranjament de camins, asfaltats i voreres, i es portarà a terme la recuperació de la pista d'skate, la instal·lació d'un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics, el pou de captació d'aigua potable o la nova biblioteca.

L'equip de govern està treballant per portar a aprovació en el proper ple ordinari del mes d'abril una modificació del pressupost que consistirà a crear una línia d'ajuts per un import de 105.000 euros que anirà destinada a polítiques socials. Ara tenen la mirada posada en els efectes negatius de la pandèmia del coronavirus per dedicar tots els esforços i recursos necessaris en funció de la seva evolució.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política