Enric Marquès, candidat d'ERC a La Bisbal: "Hem d'intensificar la cohesió com a municipi"

INTERVÉ: Enric Marquès, alcaldable d'Esquerra a La Bisbal d'Empordà

Posada de llarg d'Enric Marquès com a candidat d'Esquerra a l'alcaldia de la Bisbal d'Empordà. El fins ara regidor d'Ensenyament de la ciutat agafa el relleu al batlle Lluís Sais al capdavant de les eleccions municipals en un acte aquest dissabte que també ha comptat amb Montse Bassa, candidata per Girona a les generals, i el president del Parlament, Roger Torrent

Marquès ja fa cosa d'un any que va rebre l'encàrrec de liderar el partit als comicis del 26-M. Entoma el repte amb il·lusió després del seu primer contacte amb el món de la política durant aquesta passada legislatura. Vol consolidar la seva formació com a primera força del consistori amb un equip renovat, i és que Sais i dos regidors més pleguen.El presentarà breument amb la idea de continuar amb el projecte republicà a la Bisbal. Això sí, considera que calen canvis, sobretot a nivell d'acostar l'ajuntament als bisbalencs.  

Esquerra defensa que fer república és fer municipi i avança que el seu programa a La Bisbal tindrà cinc punts clau: fomentar la cohesió social, promoure la ciutat i el treball, projectar una millora urbana, prioritzar les accions sostenibles i fer més propera l'administració. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política