Vanessa Peiró és la nova coordinadora de Junts al Baix Empordà

Vanessa Peiró és la nova coordinadora del comitè comarcal de Junts al Baix Empordà. L'actual alcaldessa de Mont-Ras va ser escollida com a primera persona al capdavant del partit a la comarca en unes eleccions fundacionals per al partit de Carles Puigdemont a nivell de vegueries i comarques que es van celebrar telemàticament aquest cap de setmana a tot el territori català. 

Al Baix Empordà hi havia dues candidates per coordinar la facció local de la formació recentment constituïda. Peiró, que es va emportar un 69% dels vots, i Cristina Vicens, regidora de Junts a Sant Feliu de Guíxols, que va sumar el 31% restant. Completen la candidatura vencedora i, per tant, la que tirarà endavant la implantació del partit a la comarca el regidor palamosí Raimon Trujillo, com a responsable d'organització, l'alcaldessa de Bellcaire, Cecília Barnosell, com a responsable de política municipal; i el tinent d'alcalde de Santa Cristina d'Aro, Jaume Quintana, com a responsable dels afiliats. També sumaran esforços l'alcaldessa de Begur, Maite Selva, el bisbalenc Josep Maria Plaja i l'alcaldessa de Serra de Daró, Glòria Marull. Per la seva banda, la candidatura descartada, la de Cristina Vicens, comptava amb el palafrugellenc David Martín, la torroellenca Anna Maria Mercader i el bisbalenc Xevi Font. 

A les votacions d'aquest cap de setmana hi van participar 147 dels 175 afiliats baixempordanesos cridats a fer-ho, és a dir un 84% dels membres del partit a la comarca. També es va referendar la candidatura única a nivell de Vegueria de Girona, l'encapçalada per la tinenta d'alcaldia de Girona, Maria Àngels Planas

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política