Teresa Jordà visita l'ICS i referma el compromís de "mantenir i reforçar" el sector surer

Teresa Jordà visita l'ICS i referma el compromís de
Palafrugell

Data: 26/02/2020

Avui la Fundació Institut Català del Suro (ICSuro) ha rebut la visita de Teresa Jordà, consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. La consellera ha confirmat el compromís del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) amb tot el sector surer perquè és un sector “sostenible, qua ajuda a la preservació dels boscos i és paradigma de bioeconomia circular”. És un sector “transversal” molt important i el DARP vol ajudar a consolidar la feina que fa la Fundació en matèria d’investigació, divulgació i comunicació. “És ara o mai” ha explicat, fent referència al canvi climàtic que obliga a prendre mesures cada cop més àgils per donar impuls a les iniciatives sostenibles i que ajudin a mitigar les conseqüències d'aquest canvi climàtic.

Joan J. Puig, president de la Fundació, ha exposat que “creiem que, des de la Fundació ICSURO i gràcies a aquesta empenta per part del DARP, podrem mantenir l’alt nivell i l'excel·lència com a centre tecnològic i divulgatiu de referència a nivell internacional en matèria de tapament”.
 
Després d'una visita a les oficines de la fundació i a les instal·lacions del Cork Center Laboratory, el patronat s'ha reunit amb la Consellera i la delegada territorial per explicar la situació actual del sector surer, tant des del punt de vista industrial com el forestal.
 
La consellera ha visitat les instal·lacions acompanyada d’Elisabet Sánchez, directora dels Serveis Territorials d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Girona.
 
Per part de la Fundació ICSuro han assistit el president Joan J. Puig, el vicepresident Rosendo Castelló, l’Alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, que forma part del Patronat, Guillermo Genover, patró i Albert Hereu, director de l’Institut.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient