Santa Cristina d'Aro celebra la rua infantil de Carnaval

Data: 15/02/2023

Santa Cristina d'Aro celebra la rua infantil de Carnaval amb una desfilada de nens i nenes disfressats de peixos, pirates, marietes i meduses de l'Escola Pedralta. En finalitzar el recorregut, adults i infants han pogut gaudir d'un festival infantil acompanyat de xocolata desfeta i melindros a l'Espai Riudaura.

Aquest dimecres 15 de febrer, Santa Cristina d'Aro ha celebrat un any més la rua infantil de Carnaval a través d'un recorregut urbà que ha començat a l'avinguda de l'església, ha seguit pel carrer Pere Aragonès i el carrer Plataneda fins a arribar a l'Espai Riudaura.

Durant el recorregut, s'ha pogut veure als nens i nenes de l'Escola Pedralta de Santa Cristina, amb diferents disfresses i balls assajats. Així, ha quedat una rua composta per una bandada de peixos, pirates, marietes i inclús meduses de diferents edats, que tenien els pares expectants seguint-los des de l'altre costat.

Així, la música, els brillants, els colors i la mainada, han estat els protagonistes de la desfilada. Un cop finalitzat el tram, s'ha repartit xocolata desfeta i melindros a tots els adults i infants que els hi vingués de gust, mentre es duia a terme el festival infantil a càrrec del músic i animador Jordi Tonetti. De totes maneres, hi ha qui ha vist l'horari de l'esdeveniment, un xic complicat.

Sigui com sigui, aquest és el segon any que es pot tornar a celebrar la rua infantil de Carnaval a Santa Cristina d'Aro, després de la pandèmia. Ara, els carrers buits semblen un miratge, i sembla que després d'uns temps convulsos, la vida torna a la normalitat, amb el color i l'alegria que li pertoca.