L'ENTREVISTA A ALBERT SOLÀ

Data: 10/10/2022

Albert Solà, era veí de la Bisbal de l'Empordà i potser un dels més coneguts, ja que era conegut com El Monarca. Aquests dissabte als 66 anys d'edat ha mort a causa d'un infart. S'hi trobava amb uns amics a un bar de la Bisbal quan, després de sortir a fumar, va caure a terra. Malgrat l'avis inmediat a emergències no van poder fer res per salvar-li la vida.

Albert Solà va concedir a TV Costa Brava una entrevista aquest passat Nadal on s'hi va prestar a fer el joc del missatge del Rei com a Monarca de La Bisbal. També va conversar ampliament amb en Lluís Molinas defensant que el seu pare biològic era Joan Carles I.

Solà tenia previst participar en el programa "¿Quién es mi padre?" de Telecinco la setmana vinent, on els protagonistes són fills no reconeguts de personatges famosos. Aquest programa recupera l'entrevista i Especial de Nadal amb l'Albert Solà. En finalitzar, Albert Solà comentà que amb aquesta habia superat les 1200 entrevistes a tot el mon i dubtaba de si tot l'esforç i reivindicacions havien valgut la pena. Amb ell li va costar fins i tot problemes de relacions familiars