Setmana del Benestar: Macrobiòtica i Mindfulness

Data: 16/09/2022

Coincidint amb la celebració de l’esdeveniment World Wellness Weekend, en què participen 133 països i s’organitzen en un miler de ciutats 3.608 activitats relacionades amb la salut i el benestar, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona s’adhereix al moviment i impulsa el cap de setmana Som Benestar. S’hi oferiran experiències i activitats basades en el benestar holístic, per connectar cos, ment i ànima, dirigides per empreses del territori al públic de proximitat que tingui interès a conèixer, adquirir i millorar les bones pràctiques per a la salut en diferents vessants.
 
El festival Som Benestar es concentra en el cap de setmana del 17 i 18 de setembre. Amb activitats a tot Girona per al cap de setmana del 17 i 18 de setembre amb motiu de la commemoració del World Wellness Weekend.

Visiten el programa Edgar Tarres, profesor de Benestar i Felicitat a la Facultat de turisme de la Universitat de Girona i Matthias Hespe, chef amb 30 anys d'experiència impartint classes de cuina saludable a l'Espai Cuinar Sa de Girona. Amb ells parlem de Microbiotica i Mindfulness.