Baixen les temperatures després d'una llarga onada de calor

Amb l'arribada de les fortes pluges la temperatura ha començat a baixar i lentament es va deixant enrere i per tant, donant fi a la intensa onada de calor que s'ha patit al llarg d'aquestes gairebé dues setmanes a la Costa Brava, amb valors especialments elevats que han baixat una aproximació de 5 graus en les últimes hores.

Als municipis més propers a la costa com Castell d'Aro la diferència de temperatures ha estat d'aproximadament dos graus menys. La setmana anterior s'assolien màximes de 30,6 graus a diferència d'aquesta, que arribava als 28,5ºC. 

Per altra banda a Torroella de Montgrí s'ha notat encara més aquesta baixada, ja que s'han assolit 26,7 graus de màximes temperatures, quatre graus per sota de les anteriors jornades. Pel que fa a les més baixes, el mínim ha estat de 20,6ºC al llarg de la nit.

A diferència dels municipis costers, els que es troben a l'interior com La Bisbal d'Empordà són els que més han apreciat el canvi, assolint les temperatures mínimes més baixes de la comarca tot i no tenir tan aprop el mar. En aquest cas, la capital baix empordanesa arribava a mínimes de 17,6 graus. 

La persistència de la calor i la temperatura molt alta d'aquests últims dies i sobretot amb valors de temperatura nocturna que en alguns sectors de l’Empordà amb prou feines van baixar dels 30ºC han portat a que tan els veïns dels municipis com els visitants agraeixin molt aquest fet ja que fins llavors la calor ha sigut insuportable i per primer cop en dies s'ha pogut dormir i sortir a passejar tranquil·lament.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient