Gran presència de pintura catalana a la nova exposició temporal de l'Espai Thyssen

Intervenen: Carmen Cervera, baronessa / Pilar Giró, comissària de l'exposició / Carles Motas, alcalde 

"Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff". Aquesta és la proposta que fa enguany la setena exposició temporal de l'Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols, que s'ha presentat aquest divendres i s'obrirà diumenge al públic. 

Un any més, la baronessa Thyssen ha estat la gran protagonista de la presentació de l'exposició i s'ha mostrat orgullosa de poder contribuir amb el seu llegat i el futur museu al creixement cultural, turístic i econòmic d'un Sant Feliu de Guíxols que sempre ha estimat. 

A l'exposició d'enguany s'hi poden veure 43 artistes diferents, 18 dels quals són catalans. De les 50 obres que la conformen, 26 s'exposen per primera vegada des que formen part de la col·lecció Thyssen. La mostra es basa en la pintura de paisatge fent un viatge sensorial que proposa un diàleg de l'ésser humà amb el seu entorn. 

Les mostres temporals de cada temporada són l'avantsala del futur Museu Thyssen de Sant Feliu de Guíxols, que costarà uns 7 milions d'euros i podria estar enllestit el segon semestre del 2020. Des de l'ajuntament s'estan fent passes importants per avançar en la construcció i el finanaçament del projecte, que de moment, ja compta amb el suport de la Diputació de Girona. 

Sant Feliu de Guíxols ha fet enguany un esforç per avançar la data d'obertura de l'exposició respecte altres anys. Es podrà visitar fins el 14 d'octubre. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura