Confinats els veïns de dues urbanitzacions a Castell-Platja d'Aro a causa d'un incendi

Confinats els veïns de dues urbanitzacions a Castell-Platja d'Aro a causa d'un incendi
Santa Cristina d'Aro

Data: 01/07/2022

Els Bombers de la Generalitat treballen en un incendi de vegetació forestal a Castell d'Aro. El foc, segons el Cos d'Agents Rurals, ha afectat una superfície de 70 hectàrees. En aquest sentit, esperen estabilitzar-lo en el transcurs de la nit, quan també es preveu el reallotjament dels veïns.

Segons Agents Rurals, les flames s'haurien generat a causa d'unes tasques de neteja de boscos. Actualment, els treballs es concentren en el flanc dret, on hi ha un major impacte en les urbanitzacions.

Evacuada, per prevenir els efectes del fum, la urbanització les Teules (Santa Cristina d'Aro). El Ressort Hapimag, l'Hotel Mas Torrellas, El club de Golf Mas Nou i altres, han estat desallotjats. La urbanització Can Manel (Castell d'Aro) continua confinada.

Els Bombers de la Generalitat treballen des de les 12.49 h en un incendi de vegetació forestal entre Castell d'Aro i Santa Cristina d'Aro. En aquests moments operen a la zona 74 dotacions, 27 terrestres i 14 mitjans aeris, entre ells 2 hidroavions del ministeri i 24 vehicles de socors. Segons el Cos d'Agents Rurals, l'incendi hauria afectat diverses hectàrees de vegetació, en una zona forestal on també hi ha força clapes de roca.

La Creu Roja i Protecció Civil estan atenent a un total de 350 persones que han hagut de ser desallotjades.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient