Planten nous oms per substituir els talats durant les obres de l'Escola Vall d'Aro

Intervé: Antoni Botellé, regidor de medi ambient 

L'entorn de la nova escola Vall d'Aro de Castell d'Aro ha retornat al seu aspecte arbrat original. Per reparar els danys col·laterals generats per les obres del nou centre, que l'any passat van ocasionar la tala de diversos oms per qüestions de seguretat, s'ha replantat la zona amb una desena d'arbres de la mateixa espècie. 

Els encarregats de fer-ho han estat una desena d'alumnes de la Unitat de Suport a l'Educació Especial de l'Institut Ridaura, que amb l'ajut de la brigada municipal han realitzat la part final del procés de plantada agafant sorra d'un camió fins a deixar ben enterrades les arrels dels oms. 

La proposta de deixar la plantada a mans dels alumnes ve donada pel fet que ara fa més de tres dècades, van ser els estudiants d'aquest mateix centre els qui van plantar els arbres que es van haver d'enretirar amb les obres. 

Els nous oms compartiran el carrer Amadeu Vives amb els de l'altre costat del carrer, que formen part de la tongada d'oms que van ser plantats pels alumnes del Ridaura ara fa 35 anys. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient