Calonge pedala en la setmana de la Mobilitat Sostenible

Una pedalada popular ha estat l'activitat que ha organitzat l'àrea de medi ambient de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni per celebrar la setmana europea de la mobilitat sostenible.

Desenes de famílies Calongines van preparar les bicicletes de bon matí per sortir a gaudir d'un recorregut de 10 km que va tenir la sortida i arribada al Pavelló d'Esports de Calonge, passant per punts del municipi com el passeig de Sant Antoni.

Una activitat per a totes les edats de la que els encarregats de fer-ne la promoció i anunciar-la van ser els i les alumnes de les escoles del municipi. A classe van realitzar els seus dibuixos tractant temàtiques relacionades amb la mobilitat sostenible i en l'esdeveniment que se celebraria a Calonge i Sant Antoni. Aquests van servir de cartell per la pedalada popular. Es van poder veure penjats als establiments del municipi els dies abans.

La pedalada va tenir lloc aquest diumenge al matí, i més enllà de fer el recorregut en bicicleta, des de l'àrea de medi ambient també van animar als participants a fer ús de l'etiqueta #femmessosteniblecalongeisantantoni a les xarxes socials, compartint imatges de la trobada o publicant els mitjans de transport que són sostenibles.

La Setmana Europea de la Mobilitat promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric. En la campanya d'enguany, amb el lema "Fes salut. Mou-te de manera sostenible", s'ha volgut destacar com la mobilitat sostenible està vinculada a la seguretat i la salut de les persones.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Medi Ambient