Torroella de Montgrí intensifica la neteja d'embornals abans de la temporada de pluges

Torroella de Montgrí intensifica la neteja d'embornals abans de la temporada de pluges
Torroella de Montgrí

Data: 27/09/2018

La brigada municipal de Torroella de Montgrí està intensificant aquests dies la neteja de la xarxa de sanejament, embornals, reixes i canaletes de la via pública, de cara a l'arribada de les primeres pluges de la tardor.

Per bé que aquesta és una tasca que es realitza durant tot l'any, és en aquest període quan es reforça per poder garantir la correcta evacuació de les aigües plujanes a la via pública en cas de pluges intenses. També cal reforçar-la ara perquè és quan més s'intensifica la caiguda de fulles dels arbres, un dels principals elements que obstrueixen els embornals i condicionen el seu correcte funcionament.

Per a Jordi Colomí, regidor de Serveis, aquesta és una tasca molt important i sovint poc visible, que és imprescindible per evitar acumulacions indesitjables a la via pública en cas de pluges intenses, com les que acostumem a tenir en aquestes latituds.

Durant els treballs també es revisen els sifons, s'inspecciona el correcte funcionament del tub d’evacuació del propi embornal i es neteja la reixeta de captació.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient