Salvem el Golfet considera il·legal el Pla Especial dels Jardins de Cap Roig

Palafrugell

Data: 23/05/2018

Salvem el Golfet titlla d'il·legal el pla especial dels Jardins de Cap Roig de Calella de Palafrugell. L'entitat ecologista ha presentat una trentena d'al·legacions a aquest projecte que consideren irracional i totalment incompatible amb els valors naturals i paisatgístics de l'espai.  

L'entitat denuncia que es volen construir un total de 4 edificis nous que sumen uns 1800 m2 en uns terrenys dotats amb la màxima protecció ambiental i paisatgística. Des de Salvem el Golfet no entenen com davant aquesta realitat tant l'Ajuntament de Palafrugell com el de Mont-ràs ja hagin aprovat de manera inicial el pla especial. Uns fets per part de l'administració pública que consideren un "tracte de favor" cap a la Fundació Bancària La Caixa, promotors del projecte.

Dels quatre edificis hi ha un centre de congressos i auditori, dos espais polivalents i un darrer que des de Salvem el Golfet critiquen ja que el consideren un "hotel encobert".

Salvem el Golfet assegura que anirà fins al final per intentar frenar el que veuen com un atemptat a la preservació del patrimoni ambiental, natural i paisatgística, i confien que si no ho fan des dels Ajuntaments, sigui la Comissió d'Urbanisme de Girona qui, a darrera instància, tombi el pla especial dels Jardins de Cap Roig.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient