Les platges amb el distintiu de la Bandera Blava ja poden lluir-la

Palamós

Data: 17/06/2022

Des d'avui les platges amb el reconeixement de Bandera Blava ja poden lluir la bandera. La cala La Fosca ha estat l'escenari on s'ha lliurat el distintiu de les 94 platges catalanes, 26 de les quals són de la comarca. Des de la Generalitat han lloat la tasca dels ajuntaments i el seu compromís amb el medi ambient.

Des d'aquest divendres, les 94 platges catalanes ja poden lluir el distintiu de bandera blava 2022. La Fosca, a Palamós ha estat l'escenari d'entrega d'aquests guardons que acrediten la qualitat de les platges als 41 municipis costaners catalans que enguany han obtingut el reconeixement.

Aquesta bandera atorgada per la Fundació d'Educació Ambiental premia la gestió ambiental i la seguretat de les zones de bany, les instal·lacions i la prestació dels serveis, la informació i l'educació ambiental, com també la qualitat excel·lent de l'aigua. En aquest sentit, la consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural , Teresa Jordà ha lloat la tasca d'aquests ajuntaments i el seu suport i compromís per a la sostenibilitat.

A la demarcació de Girona, s'han guardonat 26 platges, les mateixes que l'any passat, i també 9 ports, un més que el 2021. D'aquestes platges, 14 són del Baix Empordà, precisament, una d'elles és la Fosca, on s'ha hissat la bandera blava d'aquest any. Des de l'Ajuntament recorden que treballen per millorar la qualitat mediambiental de la platja i el seu entorn.

A banda de la cala de La Fosca, a la comarca també s'ha reconegut la Cala Cristus-Ses Torretes, es Monestrí, la Platja de Sant Antoni i Torre Valentin de Calonge -Sant Antoni, la Cala Rovira, la Platja Gran i Sa Conca de Castell-Platja d'Aro, Canadell, Llafranc i Tamariu de Palafrugell, la Platja Gran i Sant Pol de Sant Feliu de Guíxols i la Cala Montgó de Torroella de Montgrí.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient