Mobilitat elèctrica compartida ja és una realitat a Calonge

Calonge i Sant Antoni

Data: 22/11/2022

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, Som Mobilitat i Sostre Cívic uneixen forces per un món més sostenible posant a disposició un cotxe elèctric per a tota la ciutadania. Aquest conveni de cooperació neix amb l'objectiu d'aconseguir que l'entorn del municipi sigui més sostenible i ecològic.

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha presentat un nou projecte que uneix sinergies entre les cooperatives Som Mobilitat i Sostre Cívic.

El cotxe elèctric compartit que, en un primer moment, es va cedir als usuaris i usuàries de l'edifici d'habitatge cooperatiu conegut com "La Sala", gràcies al conveni entre les cooperatives Som Mobilitat i Sostre Cívic, s'ha posat a disposició de tots els ciutadans del municipi.

Aquesta iniciativa neix amb la missió de cobrir la necessitat de mobilitat on altres mitjans de transport sostenible no arriben, com per exemple anar en bicicleta, i posar només els cotxes elèctrics compartits estrictament necessaris.

Tots els ciutadans que vulguin gaudir del servei de cotxe elèctric compartit i altres serveis, hauran de fer-se socis de Som Mobilitat a través de la seva pàgina web, sommobilitat.coop, amb una aportació única de 10 euros.

El servei funciona a través d'una aplicació per dispositius mòbils que permet detectar el vehicle disponible més proper i programar-ne la reserva.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient