Nit de pluja però sense danys al Baix Empordà

Nit de pluja però sense danys al Baix Empordà
Baix Empordà

Data: 10/10/2018

Pluja intensa la que ha caiguat durant aquesta nit i matinada però sense incidències al Baix Empordà.  Des de la mitja nit i fins la matinada la precipitació arreu de la comarca ha estat molt forta i s'han registrat un gran nombre de llamps. Malgrat la gran acumulació d'aigua els Bombers de la Generalitat no han hagut de realitzar sortides i a hores d'ara no s'han de lamentar danys.

Ahir a la tarda Protecció Civil de la Generalitat ja va activar l’alerta del Pla Especial d’Emergències per Inundacions de Catalunya INUNCAT per les pluges previstes a partir del vespre i durant aquest dimecres al litoral de Girona. Tot i que el gruix més fort de la perturbació ja l'hem deixat enrere es preveu que de cara aquesta tarda la precipitació es mantingui però més dispersa.

Malgrat que en molts punts en aquests moments no plogui Protecció Civil de la Generalitat aconsella no romandre a prop de lleres, rius i guals i eviteu travessar rieres i torrents a les zones afectades perquè, encara que semblin portar poc cabal, aquest es pot incrementar de forma sobtada.
 
Trobareu tots els consells de Protecció Civil de la Generalitat davant fortes pluges a interior.gencat.cat/inundacions i davant tempestes ainterior.gencat.cat/tempestes.
 
FOTOGRAFIA: L'Estartit (font: http://www.ccma.cat/el-temps/cameres/)
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient