Palafrugell celebra la jornada RE Arquitectura

Palafrugell

Data: 21/10/2022

Palafrugell ha organitzat la jornada professional RE_Arquitectura centrada en la reutilització dels materials. La sessió, que ha comptat amb conferències i xerrades de deu experts, forma part de la primera edició del RE_Palafrugell, un espai de reflexió a través d'activitats d'oci i també de l'àmbit professional.

El paisatge de Palafrugell marcat per l'alzina surera ha servit de pretext per parlar sobre arquitectura sostenible a la jornada RE_Arquitectura. Un esdeveniment professional centrat en en la reutilització dels materials.

A les ponències hi han participat una desena d'experts de renom internacional per exposar les seves experiències personals sobre la materialitat de la fusta dels boscos i les seves expressions arquitectòniques, la reutilització i reconstrucció d'edificis existents, i la naturalització i integració de l'arquitectura en el paisatge. Entre els ponents, l'arquitecta Elisabetta Quarta, ha parlat sobre obres on el material principal és el suro.

I és que la sostenibilitat és un repte actual en tots els sectors i l'arquitectura s'està adaptant als dissenys i projectes amb facilitat per aportar solucions mediambientals.

Aquesta jornada celebrada a l'auditori dels jardins de Cap Roig ha format part de la primera edició RE_Palafrugell, que té per objectiu crear un espai de reflexió a través d'activitats d'oci i també en l'àmbit professional. La intenció també és aprofitar per desestacionalitzar el turisme.

El projecte el promou l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell. Aquest cap de setmana es complementarà la iniciativa amb una quarantena d'activitats d'oci i fins i tot empreses del municipi oferiran promocions i descomptes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient