El senderisme a Sant Feliu es converteix en un pol d'atracció de turisme internacional

Sant Feliu de Guíxols a peu o amb bicicleta s'ha convertit en una de les principals activitats turístiques d'aquesta ciutat baix empordanesa. Resseguir els penya-segats i cales fent el camí de ronda o perdre's pels camins que porten per les Gavarres o el massís de l'Ardenya, entre la xarxa de rutes senyalitzades que es poden fer . Des de fa un temps un pol d'atracció de milers de turistes d'arreu del món. Hotels, restaurants i el mateix consistori treballen conjuntament per donar el millor servei en aquesta nova demanda. Una activiat que a més, porta turisme tot l'any.

Sant Feliu també treballa amb el ciclisme. De fet, la Demarcació de Girona i la Costa Brava estant essent en els darrers temps el lloc preferit de ciclistes professionals d'arreu del món, com Dan Martin, David Millar o l'heptacampió del Tour, Lance Armostrong que hi han establert en diferents moments la seva base.

Els contrastos de l’entorn i el paisatge de la zona, típicament mediterrani, constitueixen un dels atractius del municipi. Sant Feliu de Guíxols envoltat de grans espais naturals convida a descobrir l'entorn passejant, parant als miradors i gaudint del paissatge guixolenc.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient